Направихме една много добра и силна листа и разчитаме на

...
 Направихме една много добра и силна листа и разчитаме на
Коментари Харесай

Петър Кънев: БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо

 _2024 izbori_v013

 

„ Направихме една доста добра и мощна листа и разчитаме на положителни резултати на изборите. Имаме потребност от почтени политици, а нашите претенденти са тъкмо такива “, съобщи инж. Петър Кънев, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България ”, с поданици на бургаския комплекс „ Лазур ”.

Тя се състоя в клуб " Зора ", където те бяха посрещнати от Мария Маркова, музикален възпитател, диригент, почетен гражднин на град Бургас. В събитието се включиха още претендентите за народни представители Тодор Байчев, инж. Паруш Парушев и инж. Живко Госоподинов.

Инж. Кънев напомни, че когато Българска социалистическа партия ръководи – го прави с грижа за хората.

„ В осемте месеца, до момента в който бяхме в ръководството, с помощта на нас - българските социалисти, младите фамилии разчитат на безвъзмездна детска градина, а учениците имат опция да получават учебници гратис. Освен това, майчинството за втората година се усили, младежите, които имат деца и работят заплащат по-малки налози, служащите получиха нарастване на минималната заплата и ваучери за храна, а пенсионерите - нарастване на пенсиите “, сподели още лидерът на листата.

„ Ние изпълнихме в ръководството всичко, което бяхме поели като ангажимент преди изборите “, бе безапелационен той.

Петър Кънев означи, че слоганът на Българска социалистическа партия в тази акция е индикативен за това какви са задачите на социалистите: „ Достойна България в мирна Европа. “ Той приказва и по въпроси, свързани с войната в Украйна.

„ Българска социалистическа партия остана единствената партия в Народното събрание, която не се продаде на никого за нищо “, съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България. “

Той благодари на присъстващите за доверието и ги прикани за поддръжка с бюлетина номер 24 в изборния ден.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР